avun huutoni..

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos saisin yhden hetken maailmasta vain olla ja unohtaa kaiken .
Unohtaa tuskan unohtaa kivun. Unohtaa sen kamalan tunteen kun kaikki kaatuu.
Kun kukaan ei kuule kun pyydän tukea ilman vastausta.
Sano minulle miksi tunnen sen ahdistuksen? Tuskan ihon alla?
Tuntuu kuin minua vedettäisiin miljoonaan eri suuntaan.
Seison sateessa ja tunnen miten tuska haihtuu.
Suljen silmäni..
Hetkeksi unohdan kaiken…
Unohdan kivun ja tunnen tuulen taas kasvoillani.
Olen taas se Iloinen Pirteä tyttö joka olin kauan sitten.

Avaan silmäni..

Ja muistan taas kaiken..
Sano että kaikki järjestyy kerro että olen vahva vaikka en sitä olekkaan.
halaa. auta jaksamaa.
Hymyilen joka päivä ja sanon että kaikki on hyvin vaikka totuus on toista..
Tämän meikin alla on arka pieni tyttö..
Joka päivä herätessäni peitän kaiken peitän tuskan koska en halua että sinä näet sen.
Huoneeseeni kun pääsen kaadun lattialle ja itken . Katson peiliin enkä tunnista sieltä katsovia nappi silmiä.. Nostan paitaani arvet saavat minut vavahtamaan tuskasta ja häpeästä jota tunnen kai turhaan.
Tiedän että olet tukenani jos sitä tarvitsen. Mutta tiedän myös että sinullakin on omat murheesi.
Kuitenkin pyydän nyt sinulta aikaa ja rakkautta.
Anna minulle voimaa jaksaa huomiseen.
Pyydän sinua ymmärtämään olen vain heikko pieni tyttö vailla lohtua.
Tarvitsen sinua nyt ENEMMÄN KUIN KOSKAAN.
Älä jätä minua yksin tämän kaiken keskelle..
Jää viereeni. Katso silmiini näetkö miten pelkään? Näetkö vielä toivon kipinää silmissäni?
Kerro mitä näet.
Haluan vain että sinä jäät viereeni ..

Selite: 
joskus 2-3 kuukautta sitten olin pahoin pitelyn kohteena .. ja nyt tarvitsen kaiken tuen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot