vapise olen jo vapaana..

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nämä kahleet jotka olet laittanut minulle.
Nämä kahleet joiden luulet pitelevän minua paikallaan.
ne ovat haurastuneet,
ne eivät kohta enään pidättele minua .

Ja kun ne päästävät minut otteestaan ei sinun kannatta jäädä paikallesi seisomaan..
Vaan juosta ..
Jousta niin kauas kuin vain jaksat..
sillä minä en aijo antaa sinun selvitä tästä kaikesta
helpolla..
Ei en ikinä.
Sinä saat kokea kaiken sen saman jonka minä koin
sinun vuoksesi kaiken sen Tuskan,kivun ,pelon.
En anna sinulle armoa ..
vapise olen jo vapaana..

Selite: 
tämä on kaikille niille jotaka ovat aiheuttaneet minulle kipua .. kaikille jotka ovat saaneet minut kaatumaan tuskasta ..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot