Sä tiesit

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä tiesit kuinka haavoittuva olin.
Sä tiesit miten syvät haavat mulla oli .
Silti kaadoit niihin suolaa.
Silti pala palalta mua hajoittit .
Et uskonut sanaan jonka sydän meni niin kaivaten huutaa..
Olet ihanin ja rakkain mutta kuitenkin olet velkaa minulle yhden sanan "anteeksi"

Selite: 
joskus vuonna nakki ja banaani kesin tän ...
Kategoria: 
 

Kommentit

Toosi ihana ja koskettava<3 Sai kyyneleet silmiin, kun kuvaa niin paljon yhtä suhdettani..

 

Käyttäjän kaikki runot