ikuinen varjosi

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei tässä ole enään mitään järkeä .
Saan sanojani aina vain niellä ja vihaani peitellä.
Koska syyhän on aina minun sinä olet niin syytön
olen vain sinun varjosi..

näin saat minut aina tuntemaan
jakun yritän puhua katseesi hiljentää mmun huutoni.
mitä siis enää yrittämään .
Nyt on aika vain kadota varjoihin ikusien hiljaisuuden seuraksi..

Selite: 
paha olla (taas)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot