liikaa taakkaa..

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kipua tuskaa kannan sisälläin

minun murheet .

sinun murheet.

kaiken

ilot surut.

kuinka kauan jaksan ?

en tiädä taakka tää ei lähde ..

vaikka kuinka yritän ravistaa sitä pois ..

Selite: 
joudun kantamaan kaiken sisälläni .. eikä se ole helppoa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttua, niin tuttua tunnetta täynnä on tämä runo...
Hienoa ja hyvin kyseisen tunnetilan tiivistävää tekstiä.

Välillä on vaikeaa, välillä helpompaa, se helpottaa kun pyytää apua. Kaunis runo.

Asiat mutkistuu jos kantaa kaiken sisällään. Etsiä joku henkilö, joka kuuntelee. Sitten asiat helpottuu :) Hieno tekstisi on.

 

Käyttäjän kaikki runot