kulta ostetaan pala taivasta

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ostetaan kulta pala taivasta ja karataan
älä katso taaksesi ei sielä ole enään mitään
älä pelkää koska minä olen sinun tukenasi tässä sinun vieressäsi.
ja jos pelkäät huuda se kovaan ääneen huuda niin kovaa että jumala kuulee .
ja kun lähdenmme ota mukaan pala unelmaasi
se saa meidät jaksamaan tämän taipaleen

Selite: 
nyt karataan
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot