huomaisitko etten ole täällä

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kumpa voisin vaan kadota jättämättä jälkeäkään.. huomaisitko että olen poissa?
mietisitkö mitä minulle kuuluu? en tiedä mitä tulevaisuus tuo tulessaan en ole ennustaja nyt vain pyydän auta minua jaksamaan olen heikoimillani hymyilen, mutta katso minun nappisilmiini itken hiljaa sisälläni . Siis nyt pyydä apua !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot