rakkautta ei enää olekkaan

Runoilija PiEnI TyTtö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

niin kaunis voi olla rakkaus..
niin ihana voi olla katsees sun kun yön pimeällä
hetkellä katsot mua..
niin lämmin oli sun kätes..
niin hellä oli sun ottees kun sydäntäin hentoista pitelit
sanoit "en koskaan sun sydäntäs tiputtaa ja särkeä vois sekun mun sylissäin lepää""

ja kuitenkin on aika jolloin sydän hajoaa..

niin pieni voi olla se sana joka kaiken tuhoaa..
niin kaunis voi olla se kaipaus johon sydän vajoaa..
niin hauras olen minä joka sun varjoos jäin suremaan..

miten tyhmä olinkaan kun sun sanojas jäin uskomaa.
miten hullu olinkaan kun vierees rakkauden tuleen jäin seisomaan.
miten tyhmä olenkaan kun sitä vielä mietin ja öitä vuokses valvon ja kuitenkin sua vihaan..
mitä tähan enää sanomaan on sydän pos paikaltaan
ja elämä taas pois raiteiltaan en sua halua nähdä mun pihallain en sun hajua halua haistaa mun vuoteellain..
siis näkemiin sun muistos on mun mielestäin jo pyyhitty.
ja elämä uusi voi alkaa..

kai vielä joskus joku mua rakastaa..

Selite: 
noh mitäs tuohon enää lisäämään ??
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot