koti

Runoilija päkä-tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki runot/tarinat ei liity minuun..
 

ei johtanut tähti pihakoivun luo.
ei johtanut kotiin.

yksin jäin tielle kotia etsimään.
matkasin eteenpäin rukoillen,
että kodin löytäisin,
kunnes tajusin,
ei minulla kotia olekkaan.

itkin kulkeissani.
jos joskus löytäisin toisen kodin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lohduton mutta hyvin kuvaava nuoren mielen elämästä, siksi tykkäsinkin =)

 

Käyttäjän kaikki runot