ajatus

Runoilija päkä-tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki runot/tarinat ei liity minuun..
 

en tiedä mitä tekisin.
välitän sinusta niin paljon,
mutta rakkaus on kuollut.
en pysty sinua jättämään.
en halua loukata, mutten
ole näin onnellinen.
kumpa en olisi sinua
koskaan tavannutkaan.
kaikki olisi helpompaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot