Nimetön

Runoilija päkä-tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki runot/tarinat ei liity minuun..
 

miksi satutit mua?

olin liian kauan uhrinasi.
enää en aio sellaista kestää.

aion näyttää että pärjään yksinkin,
ilman sun syytöksiäsi ja vihaasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot