Nimetön

Runoilija päkä-tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki runot/tarinat ei liity minuun..
 

en jaksanut enää taistella maailmaa vastaan.
annan virran viedä.
olen valmis luopumaan kaikesta sinun vuoksesi.
olet tärkeintä elämässäni, enkä päästä sinusta koskaan irti.
mikään ei ikinä korvaisi sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot