arvet

Runoilija päkä-tuutikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki runot/tarinat ei liity minuun..
 

arvet käsissäni, pitävät minut kiinni muistoissa.
haluaisin jo unohtaa, mutten pysty.
en voi jatkaa matkaa ennen kuin arvet katoavat.
en voi edes rakastaa ennen kuin muistot häviävät mielestäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot