Sekaisin ja irti kahleista

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Taas kerran olo
kuin sielu räjähtäisi
leijailisi pilvien välissä
pieninä heliumvappupalloina

Henki ei kulje
mutta sydän nauraa
riemuaan ja vahingoniloaan
Tarutuin syöttiin
Se oli kiellettyä
mutta niin haluttavaa

Paita tuoksuu häneltä
Koko tyhjää käyvä pääni
tuoksuu häneltä

Tunne iski kirkkaalta taivaalta
Niin lujaa, että sattuu
Niin yllättäen, että onni tulvi yli
Kanssasi on hyvä olla
Alitajunnassani yhä kiellettyä
Mutta lähelläsi niin hyvä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot