Hullu rakkaus

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Tämän enempää
tai tämän huonommissa tilanteissa
en voi vihjailla

Tämä rakkaus saa
kehoni kramppaamaan
minut voimaan fyysisesti niin pahoin

että saatan hajota

Pudottelen kahvikuppeja
vaihtelen painopistettä
olen sisäisen raunioina, ulkoisen pilvenpiirtäjinä
nauran aivan väärissä tilanteissa

sinut nähdessäni

Ja jos osaisit yhtään tulkita
jos antaisit mitään vinkkejä
vastareaktioita
hymyilisit
vähemmän tai enemmän

osaisin ehkä ymmärtää

tietäisin

oletko oikea
rakastunko yhtä massiivisesti
yhtä helvetillisesti
kuin miltä tuntuu
laadinko strategioita turhaan
sammuvatko sisäelimeni turhaan?

Pelkään,
että tämä kestää liian pitkään
loppuu liian pian
että tunnen itseni hengiltä
että muutaman kuukauden päästä tajuan
miten tunteeni liioittelivat

miten huijasin
itseäni jälleen
miten yksinkertaisen haihattelija
ja typerä olin

Vaikka juuri nyt
tunnut niin todelta
kadotessasi junanselkänojani taakse taivaanrantaan

Selite: 
Tästä tulee taas yksi epävarma joulu.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot