Hajapalapeli

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Ryhtini painuu kumaraan
kuin osteoporoosin näännyttämällä vanhuksella
vaikka olen vasta 24-vuotias

24-vuotias
joka toistelee samaa virhettä
Se ei ole enää virhe
Se on tyhmyyttä

Rakastaa,
Tulla rakastetuksi,
Tuoda maailmaan
enemmän hyvää kuin pahaa.

Siinä suunnilleen se, mitä haluan
Maailman vaikeimmat asiat

Saavat yrittämään
kiintymään
rakastumaan
pettymään
oksentamaan sisäelimet ulos
inhoamaan itseään
kadehtimaan muita

Ehkä maailma vaihtuu
vuoden mukana
ja minä jotenkin
siinä samassa

Ehkä annan anteeksi
itselleni ja muille
ja joku ymmärtää

Olisin todella hyvä
toinen palanen kokonaisuudessa
Niin monessa sydänsurussa keitetty,
että jotain on ollut pakko oppia

Joskus vielä
onnellinen
onnellisempi kuin ennen
sen vannon

Selite: 
31.12.2013, elämäni kamalin uusivuosi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot