Kevätoodi

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

On parempia päiviä
ja sitten näitä huonompia
ailahtelevaisia

Kun ensin hymyilen keväälle
isken silmää auringolle kadulla
Lupasinhan, että jos viime syksystä selviän,
selviän mistä vain

Tässä nyt olen

Ja sitten
jostain tulee taas mieleen etten muistakaan sellaista kevättä
jolloin en olisi ollut hänen kanssaan
Tai ainakaan näin
yksin.

Selite: 
Lauantai-ilta ja istun yksin kotona ja Juice Leskisen Rakkauden Haudalla soi. Just sad.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hajallaan kevättuulen huiskauttamat hiukset!

 

Käyttäjän kaikki runot