Puolen vuoden yksinäisyys

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Tyhjiö täyttää asuntoani
Unohdin mistä tänne tulin
miksi nämä laulut soivat
ja mistä uusia etsitään

Tarvitsen uuden elämän
Uuden äänen
Uuden risteyksen
josta kääntyä väärään suuntaan

minun täytyy taas saada erehtyä totaalisesti
ja toivoa
että saan eksyä virheeseeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo se on semmosta toisinaan hoipertelua..

niinhän mekin joskus vain tulee eteen sellaista kun ei odottaisi, mutta onneksi uusi päivä tulee ihan varmasti. hieno riimitys.

Viitekehys hakusessa

 

Käyttäjän kaikki runot