Helsingistä itään

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Valmistauduin koko viikon
ja silti sinut nähdessäni
pudotin kaikki tavarat käsistäni

keräilin hämilläni
itseäni eteisen nurkista

Olisit vastannut
sydänkohtaustykytyksiini
liian pitkiin ja lyhyisiin katseisiini
sisäiseen itsemuilutukseeni

Jos nyt tuijotan kuvaasi tarpeeksi kauan
saat ehkä jonkin viestin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Telepatialla vaan, eteenpäin! Tykkäsin=)

Mielenkiintoinen runo.

Mieli tekee kepposia..

 

Käyttäjän kaikki runot