Elokuu

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Kesä paistoi lävitseni
ja tuuli otti kiinni joka sanasta
Nämä ensisateet
tuovat ydinpilven painoisen kaamosmasennuksen
huuhtovat ajatukset katuojiin

On kaksi aikamuotoa
Aggressiivi ja defensiivi
Metallimusiikki ja huumori
Miten sinä kusipää rakastuit toiseen
ja
läpällähän minä vaan

Jossain välissä
elämästäni tuli hallitsematonta vapaapudotusta
jossa törmäilen
minusta kiinnostumattomiin ihmisiin
enkä pysty vaihtamaan suuntaa

Selite: 
Syksystä valoisempaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot