Tarvitsin sinua

Runoilija Henna-PAuliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En varsinaisesti kirjoita runoja. Oikeastaan nämä on vai ajatuksia paperilla.
 

Haluaisin
kertoa
sinulle

kuinka
välitän
kaipaan
rakastan

haluaisin
kertoa
sinulle

etten
vaadi
omista
kahlitse

haluaisin
kertoa
sinulle

tiedän
tunteesi
aikamme
sääntömme

Haluaisin

Kertoa

Sinulle:

-kaikki loppuu aikanaan-

Selite: 
Hiukan sekava - mutta niin on elämäkin =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva herkkä runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

Sana kerrallaan putoilevaa pohdintaa toteavaan päätökseen.
Onnittelen syntymäpäivänäsi, Kultaseni!

Puhutteleva runo, herkkä ja tunteellinen.

Puhutteleva herkkä runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

Sana kerrallaan putoilevaa pohdintaa toteavaan päätökseen.
Onnittelen syntymäpäivänäsi, Kultaseni!

Puhutteleva runo, herkkä ja tunteellinen.

 

Käyttäjän kaikki runot