Armahtava anoppi

Runoilija Henna-PAuliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En varsinaisesti kirjoita runoja. Oikeastaan nämä on vai ajatuksia paperilla.
 

Eikö
äitisi
ole
jo
hankkinut
lakimiestäsi?
jakanut
huonekalujamme?

Sinä
saat
talon
tavarat
ja tietysti
lapset

minä saan lainat

- Olisiko sinun pitänyt naida äitisi?-

Selite: 
- Eihän niitä ole olemassa-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot