Nimetön

Runoilija Henna-PAuliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En varsinaisesti kirjoita runoja. Oikeastaan nämä on vai ajatuksia paperilla.
 

Enää ei ole
toivoa

en kaipaa
syliisi

en halua
rakkauttasi

et antanut
pysyvyyttä

en saanut
turvaa

poljit minut
maahan

hajoitit pieniksi
murusiksi

jos korjaan
itseni

luuleko minun
palaavan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin menin sanattomaksi :o

Kiitos arvosteluistasi =)

 

Käyttäjän kaikki runot