Avioero

Runoilija Henna-PAuliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En varsinaisesti kirjoita runoja. Oikeastaan nämä on vai ajatuksia paperilla.
 

Osaisinpa pukea
nämä tunteet
kauniiksi sanoiksi
jotka vapauttaisivat
mieleni

Osaisinpa hoitaa
kaikki asiat
ilman katkeruutta
luottaen vanhaan
ystävyyteen

Osaisinpa elää
elämääni
vihaamatta ihmisiä
uskaltaen rakastaa
luottaa

Selite: 
Vanhan loppu - uusi alku
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot