Taas

Runoilija Henna-PAuliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En varsinaisesti kirjoita runoja. Oikeastaan nämä on vai ajatuksia paperilla.
 

pienen pieni
toivon kipinä
hyppii sisälläni

Se on vielä
liian heikko
syttyäkseen palamaan

mutta se on
Elossa


Uskallanko sittenkin
voisinko luottaa?

annatko sille elämän
vai tallaatko sammuksiin

-Taas
Selite: 
Varovaista toivoa
Kategoria: 
 

Kommentit

yksinkertaisesti upeaa ;o

yksinkertaisesti upeaa ;o

 

Käyttäjän kaikki runot