Myrsky

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Myrsky
ajatusteni keskellä
heltyy
hyvin hiljaa

joka päivä
sulkiessani mieleni

Mutta tiedän
että jokin minussa
huutaa apua
ja pyytää koskettamaan

Jokin minussa
vihaa kärsivällisyyttä
ja hentoa valehtelua
jokin minussa
todella huutaa
ja raatelee sydäntäni

Mutta minä
en voi
ajatella ääneen
sillä kuulen
jokaisen ajatukseni
takaani
uudelleen

ja joudun vihaamaan itseäni
kahdesti

Minne myrsky katoaa?
Minne heitän kipuni?
Miksen kaadu asfaltille
kävellessäni kotiin?

Jos tekisin sen

vajoaisin
kauan
hiljaisuuteen ja kipuun
tekisin kuolemaa
kaikesta mitä en ole sanonut
kaikesta mitä en ole kertonut
itselleni koskaan

Jos tekisin sen

olisin vapaa
mutta se sattuu liikaa
tehdäkseni sen yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin kovasti kohdasta
vajoaisin
kauan
hiljaisuuteen ja kipuun

ja nimenomaan tuosta kauan-sanasta, useimmiten kun tuossa yhteydessä tulee vastaan sana "kauas". Tuo tuoreuttaa ajatuksen eleettömästi, mutta upeasti.

kiitos arvostelustasi. musta myös tässä sun runossa samalla tavalla itselle pelottavan tuttuja ja tällä hetkelle vallitsevia asioita. tämä on hieno ! pidin erityisesti kohdasta "ja joudun vihaamaan itseäni kahdesti" todella hieno runo: )

 

Käyttäjän kaikki runot