Kuuntele hämähäkkejä

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Hiljaisuus täynnä tulta
viettelee, pakenee
näköön ei voi luottaa
metsässä, ikuisuus ympärillä

Valo koskettaa maata vahingossa
kukkien iloksi
kunnes sienet syövät ne

Tunne, kosketa
ellet usko
kaikki on elävää
vähiten sinä

betonin keskellä kasvanut

Tunne lehdet sormiesi päällä
maista vettä
puista tihkuvaa
Hiljaa
kuuntele hämähäkkejä

jotka tietävät niin paljon enemmän
kuin koskaan haluaisit uskoa

Tämä metsä on täynnä henkiä
tuimien kärpässienten alla
odottavat
että näet lopulta
mikä maailmassa on tärkeää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Tunne, kosketa
ellet usko
kaikki on elävää
vähiten sinä

betonin keskellä kasvanut"

Wau.

Ihmisten tulisi tietää, mistä elämä lähtee. Sitten ymmärretään paljon enemmän ja osataan kunnioittaa elämän alkuperäisyyttä.

Runon otsikko pomppasi silmiini, ja sen käskevä muoto ikään kuin "istuttaa" lukijan kuuntelemaan niitä hämähäkkejä. Ne sanoivat totuuden.

Hyvää syntymäpäivää sinulle! :)

 

Käyttäjän kaikki runot