Kuusitoista kukkaa

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Nyt on hetki
jollaisena saatan hengähtää
nyt on hetki
joka suo minulle salaa rauhan

Nyt saan nukahtaa
ja uneksia

Elämäni eletty paeten
hetket heitetty vihaten
kuiskaten julmuuksia

Mitä tuuli minulle tuonut?
Kuusitoista kukkaa
ja raivoisan ajatuksen
jatkaa.. jatkaa
kirjoittamista

Jatkaa
pakenemista

Selite: 
12.6 Täytän kuusitoista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot