Ovesi takana

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Kuuntele kuiskaten luotu laulu
Unohda uskosta tuotettu tuska

Luota siihen mikä olet
älä siihen miksi synnyit
Katso sitä minkä näet
älä sitä mitä sinun pitäisi nähdä

”Se vainoaa minua
ja seuraa
kumpa aika veisi minut
ja tappaisi
tämä on pahempaa kuin kuolema”

Minulle sinä olet täydellinen

On turhaa kieriä itsesäälissä
on turhaa varastaa itseltään
et saavuta mitään
eikä se lohduta lainkaan

Pakene, mutta älä itseäsi
Vihaa, mutta opi myös rakastamaan
Tuhoa, mutta näe laajasti todellisuus

Saavutat vain valheen
ja
Helpointa on valehdella itselleen

Kumpa voisin lohduttaa sinua
ja lämmittää sydäntäsi
maailman kalvamalta kylmyydeltä
mutta et päästä minua sinne

Minä palellun itse
rappusille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot