Kesän syli

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Kaikki on vaipunut
villaiseen peittoon
enkä kuule mitään
kaikki on kääntynyt
ympäri

yritän myydä sydäntäni kesälle
mutta kesä ei halua sitä
en ymmärrä
miksi murehdin nyt
kun kaikki on kaunista

pehmeällä nurmikolla
ei synny kiiltävää runoa
se on täynnä roskia
tuulen tuomia

Kesä ei pidä sieluani
hellästi sylissään
se runtelee
ja tukehduttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. <3
Toivottavasti se tuuli puhaltaa ne roskat pois ja veisi samalla myös murheesi. :)

En tiedä mitä tunteita tämä minussa herättää, mutta jotakin tässä on niin kaunista, herkkää ja koskettavaa.
Minä pidin tästä todella<3

 

Käyttäjän kaikki runot