Kuolema ei vie pelkoa

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Mikä minua vie?
ohjaa
suuressa maailmassa
mikä seuraa
tuhoaa
jokaisen hennon unelmani

En tiedä
mutta haluan vain tietää
muutaman asian
miksi?
Miksi kohtelee minua näin?
Kiduttaa
kiusaa
Satuttaa

Olenko tuulen viemänä?
hätäinen sielu
keskellä merta
ilman pujetta tahi tuulta
tehden kuolemaa

En uskalla
ottaa askelta
en saata
rakastaa
unelmoida en koskaan voi
Unelmat riistetään
sielulleni ei anneta armoa
en ymmärrä
en.
Miksi?

Vaikka huudan, anelen
jään yksin
unohdan
olevani ihminen.
En halua
enää tuntea mitään
koskettaa.
Haluan päästä siitä eroon

pelkään pelkoa
kuollakseni
pelkään, että kuolema
ei vie pelkoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot