Tiedän että haluat

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Tarvitset minua.
Et voi elää ilman.
Olen tärkeintä elämässäsi.
Sinä rakastat minua.
Ikävöit ikuisesti.
Et koskaan päästäisi irti.
Minä tiedän että sinä tunnet niin.
Minä tiedän koska tunnen itse samoin.
Ja sinä olet minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot