Raiteilla

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Yksinäisyys kalvaa mieltä
Pienen pääni
Rautatietä
Joka risteys aivan turhaan
Kaikki haarat sinuun johtaa
Pienen pääni
Rautatietä
Yhtä vain mä kaipaan sieltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot