Istuit minun syliin

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Istuit minun syliin
Ja hymyilit
Suutelit ja silitit
Lumen leijuessa hiljaa
Se hetki oli kaikki
Meillä ei ollut muuta
Olit kranaatti ilman sokkaa j
Ja minä otin sinut kiinni
Enkä pelännyt yhtään
Vaikka satuttaisit
Palaisin ajassa
Ja tekisin sen uudestaan.
Rakastan sinua enemmän
Päivä päivältä
Enemmän kuin eilen
Vaan vähemmän kuin huomenna
Suutelit hiljaa
Siinä oli kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot