Odotan

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Tule tuskaani lievittämään
Tule poistamaan tämä kipu
Karkota ikävä joka tuhoaa minut.
Tule luokseni.
Tule edes uniini, mutta tule!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava ja hieno runo!

Elämän syviä tuntoja värittävä ja
taidokkaasti tehty runo:)

Toivotaan näin.

 

Käyttäjän kaikki runot