Oma naiseni

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Tärkeintä maailmassa
hienointa taivaan alla
kauneinta katsojan silmässä

Olet ainoa oikea minulle
kävelemään rinnalla
nauramaan puistossa
antamaan hyvänyönsuukon

Minä tiedän
että sinäkin
yhtä onnea
_tärkeää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot