Error

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Facebookista etsin ystäviä
- se ei suostunut näyttämään kuin sinut.
Katsoin YouTubesta hauskoja videoita
- niissä kaikissa olit sinä.
Etsin lohdukseni piristävää pornoa
- kaikki kuvat olivat sinusta.
Googletin sinun nimesi
- tuloksena sain sanan rakkaus.
Tietokoneessani on nyt joku virus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runonen tosiaan, ihana ihastumisen tunne, näkee sydämen valitun joka paikassa, aww. <3

Ja hyvää synttäriä!

Hauska

 

Käyttäjän kaikki runot