Latorakkautta

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

Heinälato notkuu
laudat paukkuu
heinät kutittaa
mut ei sitä huomaa
ajatukset sinussa
sinä minussa

Keskellä peltoa
soratien läheisyydessä
punainen heinälato
rakkauden väri
romanttinen paikka
romanttista

Ei autojen melut kuulu
tunnelma on niin katossa
rakkaus loistaa
ja kun kanssas rakastella saan
oon maailman onnellisin nainen

Selite: 
Janille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin ihana,pidän.

Kuin suoraan vanhasta suomalaisesta elokuvasta.

Kaunis, tunteikas runo

Tää on tällänen hassu ja todellakin loistavaa kirjottamista : DD tykkään! tätä vois lukee uudestaan ja uudestaan : ) itte maalaisjunttina rakastuin tähän runoo! : ))

tunnelmallinen/kaunis rakkausruno, hieno ja herkkä

Onpas hauska runo, tässä on veikeää vanhanajan tunnelmaa - voiko mitään tuollaista nykyään ollakaan? Ihan jostain toisesta maailmasta, ainakin minulle :D

Tämmmöistä se pitää runouden olla. ihana runo!

Kaunis ja hieno runo :)

maalattu lato, ei voi olla totta, oli varmaan riihi

tunnelmallinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot