Mustaa

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

Kun musta maailma
kasvattaa mustuuttaan

maailmani on musta
ja olen vasta nuori

pistää miettimään
miten mustaksi
kaikki vielä muuttuu
kuollessani

Vai muuttuuko kaikki
kenties valkoiseksi
puhtaaksi
kun kaikki paska on
haudan pimennossa

Selite: 
koen eläväni mustassa maailmassa..
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo ;))

Vahva, hyvä runo

hyvä

hyvä runo ;))

Vahva, hyvä runo

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot