Luonnonkappale

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

On paljon kokenut
tämä nuori nainen
paljon henkistä kipua, tuskaa
hyviä kokemuksia
paljon huonoja hetkiä

Kerran se sydänkin paikattiin
yksi pelottava hetki
jota en tajunnut pelätä

Se on vahva yksilö
kaunis luonnonkappale

Se sykkii vain sinulle
Aina vaan sinulle <3

Selite: 
Janille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista rakkautta ♥

Lämmin, hyvä runo

Sykähdyttävän kaunis runo.

Elämänmakuinen runosi on. Rakkaudentuntuinen.

oi miten herkkää! kaunis runo.

kaunis ja niin herkkä mutta hyvin on kirjoitettu <3

 

Käyttäjän kaikki runot