Mukulakadulla

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

Ihan onnellisena vaan kävelin
muina naisina
korkokengät jalassa
mukulakadulla kiveltä kivelle

tumps

Ihan onnellisena vaan hymyilin
muina naisina
polvet ruhjeilla
kynnet katkenneina

mukulakadulla

Selite: 
Kiitos Tanja sanoistasi; "Ihan onnellisena vaan kävelin" :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Realistinen, mutta myös hymyn kasvoille tuova runo, jossa osuva otsikointi!

IHANA! <3

hyvin lyhyt mut hyvin saatu kyl oli hauska lukea;)))

Hupsu ja suloinen.
Toivottavasti joku antoi
laastaria. ^^

Tässä on oikea asenne, jos kaadutaan, niin ylös vaan ja matka jatkuu. Hyvä runo.

..tumps..upeee runo :)

elämänmakuinen.

hieno runo, pidän tästä!

Inspiroivia toisten sanat, hienosti napattu! Hyväntuulisena, vaikka rikki iho ja kynnet. Pidän runostasi. :)

Valtavat kiitokset myös arvostelustasi!

Kannattaa risteillä pastalla
Tällaiset helmet tekevät vanahalle palijo mielihyvää
KIITOS

En tiedä onko tarkoitettukin niin, mutta runosi mukulakatu on kuin elämä. Jotkuthan meistä hymyilevät onnessaan vaikka on "polvet ruhjeilla" ja "kynnet katkenneina". Hieno runo jokatapauksessa!

 

Käyttäjän kaikki runot