Taivas

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

Kulkisin vaikka läpi vuorien
jos en muuten luoksesi pääsisi

Maalaisin pirut tauluun kiinni
jotka maailmasi sotkee

Tatuoisin kasvosi käsivarteeni
jotta taivas olisi aina mukana

Maailman täydeltä maata, ilmaa, vettä
ja sinä olet taivas

Selite: 
pitkän tauon jälkeen päätin Janin ehdotuksella julkaista tämän :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot