Kauan sinua odotin

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

Olet niin h u o m a a v a i n e n
r a k a s t a v a
sydämes on täyttä kultaa
h u o l e h t i v a
välität oikeesti

Sinun kanssas
on n i i n hyvä olla
oon jo
hukkunu siihen h y v ä ä n oloon

Sinuun

Olet kaikkea sitä
mistä h a a v e i l i n

Olet totta vihdoinkin!

Selite: 
Janille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

nyt leijut,
mut kuules
keiju,

hyv ois
välil laittaa
jalat maahan
vaik saahan
maahan

voi ol pitkä matka..

runosi on tosi hyvä

tosi kaunis tunteikas runo :)

Tunteikas, hyvä runo

Kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot