Elämän polku

Runoilija Punainen Pisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni hassu tyttölapsi.

Jos tekstini tuo mieleesi jotain ajatuksia, jaa ne ihmeessä kanssani. Kaikenlainen palaute on tarpeen!

Kiitos.

-Pisara-
 

Paljain varpain elämän poluilla,
en tykännyt edes lapsena kulkea.

Pimeässä metsässä elämän poluilla,
pelkäsin aina pienestä asti
tuntematonta miestä,
joka myöhemmin näyttäytyikin
ilman kasvoja.

Elämän poluilla,
tuska oli kotini,
kipu isäntäni,
ja Rakkaus Pelastajani!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuinka tiedänkään tuon tunteen..

Kosketti!

 

Käyttäjän kaikki runot