Oman onneni Rouva

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

Rantaudut kuin kauan odotettu toivo
huuhtoen pois kaikki pelkoni rippeet
jälkeesi sä jätit – rohkean uudistuksen tuoksun

Kuka olet, nimetön pelastajani?
vapauden lähettiläs
riippumaton, ja kuitenkin
uskollinen

Silmät kunnianhimosta kiiluvat
kauan herätystä odotin
seisoessani edessäsi paljain jaloin

Routainen maa ei kylmetä sydäntäni
joka polttaa rinnassani
kovemmin kuin koskaan
selvemmin kuin ikinä

Tiedän mitä nyt teen
epäilykseni on haudattu ikijään alle
kahlatessa näin vastavirtaan
olen vihdoin – oman onneni Rouva

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava tunne välittyy runostasi! Hieno teos!

 

Käyttäjän kaikki runot