pieni vene

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

hiljaa huomaamattomasti liikahtaa pieni veneeni
virrassa liikkeelle

suuntana sateen puhtaaksi suudeltu maa
lempeän tuulen hyväilemät vaaleat hiuksesi

sinne menen missä kimaltaa
kultakimpaleita ja käärmeitä tiellä
niitä vastaan taistelen saamalla rakkaudellasi

virtaus on ohjaava minut luoksesi
koskemattomille niityille
ikuisille päivänkakkaroille ja laulaville kärpäsille

viattomia ja odotettuja suudelmia
sinulta ne aion kerätä ja ujona korini täyttää
kunnes raukena kaadun vierellesi ja ahnaasti hengitän suloista tuoksuasi

pieni veneeni virran saattelemana
en pelkää sillä olen matkalla
pieni veneeni keikkuu vastatuulessa
pelkään että huomenna et odota

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

herkkää pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot