vitutus

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

ulos sateeseen kun suruttaaa
sanotaan se joskus helpottaa



tupakansavua



alkoholin makua



siitä on tehty nykyajan 19-vuotias eksynyt nainen

isä oletko minusta yhä vielä ylpeä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas tunneryöppy kuvastuu hyvin runossasi..

Osui ja upposi. Niin nykypäivää.

Kyllä sun isä on vielä susta ylpeä, olit sitten kuinka alkoholisoitunut tahansa <3

 

Käyttäjän kaikki runot