Mustat sukat

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

hyvää – toivon sinulle niin paljon hyvää
sillä rakastan hullusti
niin hullusti rakastan

suljen silmäni
löydän itseni vajoamassa kevään sulattamasta suosta
alasti mustat sukat jaloissa

huudan, heilun, itken, syljen, kiroilen ja luovutan

niin hullusti rakastan
annan pois sinun huulesi ja väsyneen sydämesi

vajoan ja olen vihdoin vapaa

mustista sukista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot