guardian devil

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

not even salt on my wounds hurt
as much as seeing your sad face
I was born to cure your deep sorrow
I'll save your sore heart and empty soul,

catch your last breath



I'm your guardian devil

gently loving and luring you to be mine

give me your lost soul and you'll get my poor love in return for eternity

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot