moi

Runoilija 377c8f331d68f5945d7d0203e37c24a6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toisinaan se sykkii, joskus on se horroksessa, mutta koskaan se ei häviä.
 

oot mun ainut aito rakkausruno
lapsuudesta hautaan saakka

en tiiä tuutko koskaan ymmärtämään
toivon vaa, että puhuisit mulle

haluun et ees hetkeks kuulisit mua
hetkeks haluisin olla sun kaa niinku lapsina

päihdyttii mehun juomisesta ja naurettii
mahat kippurassa

mikään ei vituttanu sillo
vaikka muista paskaa puhuttii
miksi meistä on kasvanut tällaisia
elämään epätyytyväisiä sieluja

soita,

vaikka mulla onki uus numero
se on silti mä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyttö, sä olet mun ainut aito rakkaus<3

 

Käyttäjän kaikki runot